Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2014 16:41 - C'est un S.O.S.
Автор: tvoq Категория: Лични дневници   
Прочетен: 960 Коментари: 0 Гласове:
3



Когато обичаш.. когато искаш..

       Чете се в погледа,в очите.. Ние живеем там,където е сърцето.. Но как живеем,когато всичко говори,че когато сърцето е намесено няма мисъл..?! А ние се опитваме да ги съединим - два коренно далечни погледа..
        Но това е тънък лед,нещо което е въпрос на избор - даваш всичко или нищо. Така е,когато е любов. A с годинките и грешните хора свикваме да слагаме маска,която става все по-плътна. Накрая вече е непосилно трудно да бъдеш себе си и да дадеш всичко,което имаш.. което искаш да споделиш.. да изтръгнеш от сърцето си с най-чистата обич. Пък и се страхуваме дали ще бъдем оценени.. Нещо,което се понася жестоко.. а не е важно,защото когато го даваш от сърце... се радваш и на най-малкото,че изобщо си имал възможността да го дадеш.
       И всъщност стигаме пак до това,че тези отношения са най-тежки и жестоки..
       Чете се в погледа,в очите.. че това създание ти е мило, че ти е душичка,.. че ти е всичко.. Отношението,държанието,уважението,достойнството,времето.. Всичко губи смисъл точно зареди това! Да, те не са без значение!.. Когато е обич - тези неща просто не са най-същественото. Хората сме забравили да бъдем чисти.. да бъдем себе си.. да показваме емоциите си.. Не,това не е драматизъм. Това е реалността. Така че..

       Когато обичаш.. когато искаш.. когато си сигурен,че няма 3ти човек.. че си единствен.. и знаеш как,какво,къде,защо.. и знаеш,че насреща имаш някой, който вече е правил прекалено големи крачки да стигне до теб.. и просто го е страх от поредния унизителен опит.. Стани,за бога ! Протегни ръка, хвани ръка! Никой не се нуждае от "Обичам те".. Потърси, звъни, гони! Крещи! Обичай! Ако си сигурен,че този там.. отсреща чувства същото.. Излей емоциите си! Пусни ги на воля! Защото когато обичаш.. когато искаш.. сме силни,..способни сме на всичко!.. Направи го внезапно! Независимо от обидата,от хората,от мястото,от времето! Вземи ръката..и просто прегърни!

C"est un S.O.S. ..

http://vbox7.com/play:9fb4817a1e


Тагове:   обич,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvoq
Категория: Лични дневници
Прочетен: 44848
Постинги: 24
Коментари: 31
Гласове: 142
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930